Anlägga Parkeringsplats i Stockholm

Behöver du hjälp med att anlägga en parkeringsplats? Vi ger dig ett professionellt och hållbart resultat med asfalt som är perfekt anpassad till markförutsättningar och syfte. Hör av dig med ditt projekt inom asfaltentreprenad så ger vi dig en kostnadsfri offert.

Asfaltera Parkeringsplats

Har du planer på att asfaltera en parkeringsplats någonstans i Stockholmstrakten?

Markarbeten

Vi är en markentreprenör som sköter alltifrån grundarbete till anläggning.

Stenläggning

Vill ni ha en stenbelagd uppfart eller uteplats? Eller rama in olika trädgårdspartier i sten?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Behöver ni hjälp med att Asfaltera er Parkeringsplats i Stockholm? Praktisk och underhållsfri asfaltering

  Totalentreprenad för din parkeringsplats

  Av oss får du en enkel och smidig helhetslösning. Vi tar hand om alla markberedande arbeten såväl som lägger kantsten och målar ut parkeringsytor. Helt enkelt allt som krävs för att du ska få en perfekt anpassad parkeringsplats. Vi gör det alltid så enkelt som möjligt för våra kunder utan att göra avkall på kvalitet.

  Anläggning av parkeringsplatser i och runt Stockholm

  Vi anlägger parkeringsplatser åt kunder som finns i till exempel Solna, Vasastan, Kungsholmen, Gamla Stan eller på Östermalm. Våra kunder är bland annat:

  • Bostadsrättsföreningar
  • Fastighetsägare
  • Företag
  • Markägare
  • Privatpersoner
  • Vägföreningar
  • Andra mark- och byggentreprenörer

  Hållbar asfaltering i tre steg

  En stor del i det som ger en stabil asfaltering ligger i förarbetet. I stort sett genomför vi därför alltid asfaltentreprenad i tre steg:

  • Undersökning – Vi gör en analys av ytan som ska asfalteras. Vi avgör vilken typ av förarbeten som krävs och vilken asfaltblandning som är optimal.
  • Underarbete – Det här momentet består av olika typer av förarbeten beroende på hur ytan ser ut. Det kan till exempel handla om schaktning och utläggning av stabiliserande lager av grus och makadam.
  • Asfaltering – Vi lägger ut asfaltblandningen. Denna har tagits fram för att passa så bra som det går med underlaget samt baserat på vilken hårdhet den behöver ha. Det sistnämnda avgörs av vilken belastning parkeringsplatsen beräknas att utsättas för.

  Går det att få ROT-avdrag för asfaltering?

  I de flesta fall är svaret tyvärr nej men det finns några undantag. Det är till exempel möjligt att få ROT-avdrag för asfaltering om du vill asfaltera din garageuppfart. Om du är osäker på vad som gäller i ditt fall kan du höra av dig till oss för att få utrett vad som gäller.

  Hör av dig och få en gratis offert för anläggning av din parkeringsplats

  Vi ger dig en kostnadsfri offert. Först behöver vi dock veta hur stor yta som ska asfalteras och hur förutsättningarna ser ut. Du kan boka oss så kommer vi och tar en titt på ytan på plats, såklart helt utan kostnad för dig. Du kan räkna med att vi återkopplar med ett gratis kostnadsförslag så fort som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här