Markarbeten i Stockholm

Behöver du hjälp med någon form av markarbete? Hör då av dig till oss. Vi utför bland annat husdräneringar, markutjämning, schaktning och andra grävarbeten. Alltid med slutresultat av högsta kvalitet. Fråga oss om en kostnadsfri offert.

Asfaltering

Asfaltentreprenad med finess i Stockholm med närområde.

Stenläggning

Vill du ha en stenbelagd uppfart eller uteplats? Eller vill du rama in olika trädgårdspartier i sten?

Bygga Murar & Trappor

Vill du anlägga en stenmur runt huset? Eller kanske en stentrappa i trädgården?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni hjälp med Anläggning i Stockholm? Anläggning & vägarbeten i och runt Stockholm

  Ett tryggt val inom anläggning i Stockholm

  Med oss som markentreprenör kan du vara säker på att inga onödiga kostnader tillkommer. För vissa typer av arbeten kan det vara svårt att exakt säga hur lång tid det kommer att ta. Vi är dock väldigt noggranna med att alltid hålla våra kunder uppdaterade om hur arbetet fortskrider. Om någonting skulle inträffa som fördröjer arbetet kommer du som kund vara den förste att få reda på det.

  Exempel på markarbeten vi utför

  • Dränering & schaktning
  • Markutjämning & anläggning av dammar, gräsmattor m.m.
  • Terrassering & murningsarbeten
  • Stenläggning
  • Dikesgrävning
  • Asfaltering

  Allt från uppfarter till dräneringar

  Det spelar ingen roll vad du anlitar oss för. Våra certifierade anläggare kommer alltid att ge dig toppresultat. Vi har jobbat åt bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privat- och företagskunder. Vill du ha referenser innan du anlitar oss? Inga problem, fråga oss om detta när du hör av dig så förser vi dig med det du efterfrågar.

  Vi hjälper dig med ROT-avdraget

  Om du vill ha hjälp med en tjänst som berättigar till ROT-avdrag, till exempel en husdränering av din bostad, så hjälper vi dig med detta. Vi skickar in ansökan och tar hand om alla kontakter med Skatteverket och hjälper dig spara upp till 30 procent för arbetskostnaden.

  Din serviceinriktade markentreprenör i Stor-Stockholm

  Vi utför markentreprenad åt kunder över hela Stockholmstrakten. Bland de orter och områden där vi jobbar kan vi nämna som exempel Tullinge, Stenhamra, Färingsö, Ekerö och Kungsängen.

  En totalentreprenör för anläggningstjänster

  Vill du dränera ditt hus och samtidigt renovera trädgården? Eller vill du bygga en uteplats med ett tillhörande utekök? Det är bara två exempel på tjänster inom markentreprenad som vi kan åta oss som totalentreprenör. Med oss som totalentreprenad får du en skicklig markentreprenör som tar hand om projektledning, planering och utförande. Från start till mål.

  Hör av dig med dina frågor eller förfrågningar

  Undrar du något om de marktjänster vi erbjuder? Eller har du en förfrågan om ett eget projekt? Vi finns här för att svara på dina frågor om anläggningsarbeten. Om du vill begära en gratis offert kan du räkna med att få återkoppling inom 48 timmar från och med det att du kontaktade oss.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här