Asfaltera Uppfart i Stockholm

Har du tänkt att det börjar bli dags att asfaltera din uppfart? Hör av dig till oss innan du påbörjar projektet för att få en kostnadsfri offert. Vår certifierade och utbildade personal ger dig en uppfart av högsta möjliga standard. Kontakta oss för en gratis offert.

Asfaltering Garageuppfart

Vi jobbar åt alla som behöver hjälp av ett proffs på asfaltentreprenad.

Asfaltering Garageinfart

Vi är det trygga alternativet för din asfaltering av infart. Kontakta oss idag.

Asfaltering Entré till Fastighet

Skräddarsydda helhetslösningar av ett proffs på asfaltentreprenad.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Dags Asfaltera er Uppfart eller Innfart i Stockholm? Vi är en lokal asfalteringsfirma med över 30 års erfarenhet.

  Asfalterad uppfart i Stockholm – praktiskt och prisvärt

  En asfalterad uppfart innebär många fördelar i jämförelse med att ha en uppfart belagd med grus eller av betong. Dels är den initiala kostnaden mindre men asfalt håller dessutom bättre och längre. En väl asfalterad uppfart har en beräknad livstid på mellan 20-25 år.

  Du betalar aldrig mer än du behöver

  Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart. Du betalar med andra ord aldrig mer än du behöver när vi asfalterar åt dig.

  Kvaliteten sitter i förarbetet

  Hur får man en asfalterad asfalt att hålla? Genom att lägga extra möda på förarbetet och planeringen. Alla våra asfalteringar föregås av noggranna analyser av underlaget. Därefter genomför vi schaktning och lägger ut minst ett men mestadels två lager av stabiliserande grus och makadam.

  Går det att få ROT-avdrag för att asfaltera en uppfart?

  Typiskt sett kan du inte utnyttja ROT-avdraget för asfaltering men när det gäller garageuppfarter går det faktiskt. Det gäller då när du vill asfaltera en uppfart vid din bostad. Detta kan dock variera från fall till fall. Du är välkommen att kontakta oss om du vill få utrett vad som gäller i ditt fall. Vi hjälper dig att spara upp till 30 procent av kostnaden för att asfaltera din uppfart. Läs mer om hur vi renoverar uppfarter här.

  Skickligt asfalterade uppfarter i hela Stockholmsområdet

  Vår erfarna och skickliga anläggningspersonal asfalterar uppfarter åt kunder i och runt Stockholm. Några exempel på områden och orter där vi jobbar är Danderyd, Järfälla, Sollentuna, Sundbyberg och på Lidingö. Vi tar uppdrag från kunder som företagskunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatkunder.

  Vad kostar en asfalterad uppfart?

  Det beror till exempel på vilken asfaltsblandning som ska användas, vilka maskiner vi behöver använda och hur stor ytan är. Du kan höra av dig till oss så kommer vi och gör en bedömning på plats. Såklart helt kostnadsfritt.

  Kontakta oss för att få din kostnadsfria offert

  Vill du få reda på vad det skulle kosta att asfaltera din uppfart? Kontakta oss så ser vi till att du har en gratis offert i näven så fort som möjligt. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här