Sätta Kantsten i Stockholm

Kantsten är ett estetiskt tilltalande och praktiskt sätt att rama in olika delar av en trädgård. Kantsten runt rabatter och odlingar kan också underlätta trädgårdsarbete. Vi hjälper dig att lägga kantsten med hållbara resultat. Kontakta oss för en gratis offert.

Stensättning

Stensättning till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare.

Plattläggning

Vill du ha en stenbelagd uppfart eller uteplats? Eller vill du rama in olika trädgårdspartier i plattor?

Bygga Stenmurar

Vill du anlägga en stenmur runt huset? Eller kanske en stentrappa i trädgården?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Ska ni Sätta Kantsten i Stockholm? Dags för en stenlägging? Kontakta oss för en gratis offert!

  Varför ska du lägga kantsten?

  Kantsten är så gott som alltid ett passande komplement för asfalterade och stenbelagda ytor. När det gäller de sistnämnda kan kantsten dessutom fylla en praktisk funktion. Om du till exempel vill ha en gångstig som är stensatt kan kantsten hjälpa till att hålla stenläggningen på plats.

  Våra skickliga stenhuggare ger snygga resultat

  Du väljer såklart vilken sten du vill ha som kantsten. Våra stenhuggare kan dessutom ge dig helt skräddarsydda alternativ där de hugger ut kantsten för att uppnå snygga effekter runt rabatter, uteplatser, parkeringsplatser, uppfarter med mera.

  Kantsten och annan markentreprenad i Stockholm med omnejd

  Du kan anlita oss för att hjälpa till med att lägga kantsten i hela Storstockholm. Vi jobbar till exempel i orter och områden som Järfälla, Lidingö, Solna, Kungsholmen och Gamla stan. Vilka är våra kunder? Vi har hjälpt till med stora och små projekt inom markentreprenad åt kunder som företag, privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

  Totalentreprenad för ditt anläggningsprojekt

  Vi är en professionell markentreprenör och att lägga kantsten är förstås inte den enda tjänsten vi utför. Om du vill bygga en uteplats, renovera trädgården eller vill ha hjälp med någon annan typ av markentreprenad kan du lämna över helhetsansvaret till oss. Vi tar då hand om allt så som planering, projektledning och samordning. Det blir enklare för dig och du får totalkostnaden samlad på en enda faktura.

  ROT-avdrag för att lägga kantsten?

  I de flesta fall kan du tyvärr inte använda dig av ROT-avdraget för att lägga kantsten. Däremot finns det olika typer av stenläggning som kan ge rätt till avdraget. Detta gäller till exempel i vissa fall om du vill lägga sten på dräneringen runt huset. Om du undrar om du har rätt till avdraget för det du vill ha hjälp med kan du kontakta oss så reder vi ut detta. ROT-avdraget ger dig rätt att sänka det totala priset för olika byggtjänster med upp till 30 procent.

  Kontakta oss om du behöver hjälp med att sätta kantsten

  Kostnaden för att lägga kantsten varierar förstås med faktorer som hur omfattande arbetet är och vilken typ av kantsten du väljer. Kontakta oss och berätta mer så ger vi dig en gratis offert.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här