Stenläggning i Stockholm

Vill du ha en stenbelagd uppfart eller uteplats? Eller vill du rama in olika trädgårdspartier i sten? Kanske vill du ha betongplattor för att täcka dräneringen runt huset? Dessa är bara några exempel på olika typer av stenläggning som vi kan hjälpa dig med.

Stensättning

Stensättning till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare.

Plattläggning

Vill du ha en stenbelagd uppfart eller uteplats? Eller vill du rama in olika trädgårdspartier i plattor?

Bygga Stenmurar

Vill du anlägga en stenmur runt huset? Eller kanske en stentrappa i trädgården?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni hjälp med Stenläggning i Stockholm? Undrar du något om de marktjänster vi erbjuder? Eller har du en förfrågan om ett eget projekt?

  Stenläggning av hög kvalitet genom gediget förarbete

  Hur får man till stenläggning som håller? Du har säkert sett eller varit med om det någon gång, stenläggning som ganska kort efter att den genomfördes sjunker eller byter plats. Stenläggning där stenarna ligger löst sänker förstås helhetsintrycket var det än inträffar. Vi stabiliserar alltid vår stenläggning genom gedigna förberedelser.

  Stenläggning för alla sammanhang

  Din specialist på stenläggning i Stockholmstrakten

  Du kan dra nytta av våra stensättares yrkeskunnande inom stenläggning i hela Stockholmsområdet. I praktiken betyder det att vi jobbar i till exempel Enköping, Bro, Åkersberga, Norrtälje och Täby. Vi har rutin av att arbeta på stora och små uppdrag åt kunder som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatkunder.

  Murningsarbeten & stentrappor

  Inom stenläggning hjälper vi också till med murningsarbeten och byggen av stentrappor. Murningsarbeten inkluderar till exempel uppförande av murar runt tomter och dylikt. Förutom detta utför vi också markutjämning och terrassering för att bättre kunna utnyttja tomter som är kuperade. Stentrappor anlägger vi till exempel vid entréer och i trädgårdar.

  Anlita oss som totalentreprenör

  Vill du ha hjälp med stenläggning i samband med en trädgårdsrenovering? Då kan du anlita oss för att ta ett helhetsansvar över trädgårdsrenoveringen. Du berättar för oss hur du vill att slutresultatet ska bli, sedan samordnar och projektleder vi hela trädgårdsrenoveringen från start till mål. Totalentreprenad är ekonomiskt gynnsamt för dig samtidigt som det är enklare då du får hela kostnaden för projektet på en enda faktura.

  Går det att få ROT-avdrag för stenläggning?

  Tyvärr är svaret att du i de flesta fall inte kan få det. Det finns dock undantag. Ett av dessa är om du vill att vi ska lägga sten över en dränering runt din bostad. Om du undrar om du kan nyttja ROT-avdraget kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig att reda ut vad som gäller i ditt fall.

  Skriv eller ring till oss om du vill ha en gratis offert

  Du kan få en kostnadsfri offert för stenläggning inom 48 timmar. Hör av dig till oss och berätta hur du vill ha hjälp så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här