Bygga Mur i Stockholm

Vill du anlägga en stenmur runt huset? Eller kanske en stentrappa i trädgården? Vi är specialister på anläggning av murar och trappor och kommer ge dig resultat som både är praktiska och estetiskt tilltalande.

Bygga Sten- & Stödmur

Murning till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar & fastighetsägare.

Bygga Trappa

Du kan ge oss helhetsansvar som totalentreprenör över till exempel din trappbyggnation.

Sätta Kantsten

Kantsten är ett estetiskt tilltalande och praktiskt sätt att rama in olika delar av en trädgård.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Ska ni Bygga en Trappa i Stockholm? Du kan få en kostnadsfri offert för stenläggning inom 48 timmar. Hör av dig till oss och berätta hur du vill ha hjälp så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

  Markutjämning med stenmur

  Att ha en kuperad trädgård kan vara väldigt fint, men det kan också vara opraktiskt i och med att det kan innebära att stora ytor inte riktigt ska gå att utnyttja. Vi kan hjälpa dig med markutjämning och tillhörande stödmur. Ett annat alternativ är att terrassera trädgården. Den vägen kan du frigöra trädgårdsytor för att använda till odling, uteplatser och annat.

  Skickliga murare ger resultat i toppklass

  Våra murare är alla experter på sitt område. Det innebär att vi kan garantera dig att du kommer att få ett resultat av yttersta toppklass. Självklart är vi också lyhörda vilket betyder att du kan vara säker på att du får vad du efterfrågar. Vi ger dig dessutom nöjd kundgaranti. Skulle du av en eller annan anledning inte vara nöjd med slutresultatet kommer vi att jobba vidare till dess att du är det.

  Din expert på murningsarbeten i Stockholmsområdet

  Vi murar och bygger stentrappor åt kunder i Stockholm samt områden och orter däromkring. Vårt arbetsområde omfattar till exempel Vallentuna, Djursholm, Danderyd, Sollentuna och Sundbyberg. Vi har hjälpt kunder så som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

  Totalentreprenad gör det enklare för dig

  Att mura eller bygga stentrappa kompletteras ofta av andra arbeten som behöver utföras. Du kan ge oss helhetsansvar som totalentreprenör över till exempel din trädgårdsrenovering. Vi hjälper dig då hela vägen, från planering till färdigställt projekt. Detta är dessutom i många fall en billigare lösning än att anlita olika markentreprenörer för olika delar av arbetet.

  Bygglovsansökan? Vi hjälper dig med den

  Om du vill att vi ska mura eller bygga en trappa behöver du troligtvis ansöka om bygglov. Oberoende av allt är det alltid en bra idé om du kontrollerar detta med byggnadsnämnden i din hemkommun först. Vi assisterar dig mer än gärna redan från ansökningsstadiet.

  Dags att bygga en stenmur eller stentrappa? Kontakta oss för en gratis offert

  Vad skulle det kosta dig att anlägga en stenmur eller stentrappa? Det får du snabbt och enkelt reda på genom att du kontaktar oss. Du kan skriva eller ringa, i det förstnämnda fallet via e-post eller genom att använda vårt kontaktformulär. Beskriv vad du är ute efter och övrig information. Vi återkopplar till dig så snart som möjligt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här