Renovera Uppfart i Stockholm

Har du en uppfart som behöver renoveras? Då är vi din specialist på uppfartsrenovering i Stockholm. Vi renoverar din uppfart oavsett om den är belagd med grus, stensättning eller asfalt. Slå en signal till oss eller skriv, och få en gratis offert för renoveringen av din uppfart.

Renovera Garageuppfart

Vi jobbar åt alla som behöver hjälp med att renovera en uppfart.

Renovera Garageinfart

Vi är det trygga alternativet för din renovering av infart. Kontakta oss idag.

Renovera Entré

Skräddarsydda helhetslösningar av renovering av entréer.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Dags att Renovera er Uppfart eller Innfart i Stockholm? Vi är en lokal asfalteringsfirma med över 30 års erfarenhet.

  Kompletta lösningar för din asfalterade uppfart

  Vi asfalterar, lägger grus och sten. Vi kan förstås också hjälpa dig med att lägga kantsten och annan stenläggning. Vill du ha rabatter eller någon annan lösning runt uppfarten? Inga problem, vi ordnar det också.

  Asfaltering av toppklass med rätt förarbete

  Bäst kvalitet på asfaltering får man om man gör gedigna förberedelser. Det är inte bara att asfaltera den tänkta ytan. Till förarbetet hör till exempel schaktning samt att lägga ut ett förstärkningslager och bärlager. Först därefter appliceras själva asfalten. Syftet med förberedelserna är förstås att skapa en så bärkraftig och stabil asfalterad yta som möjligt.

  Kostnadseffektiv asfaltering

  Det finns inte en sorts asfalt utan olika blandningar har olika hårdhet. Ju hårdare en blandning är, desto mer kostsam är den. Man använder till exempel inte samma hårda asfaltsblandning om man asfalterar en yta för tung trucktrafik som för en cykelväg. Om du tar hjälp av oss kan du vara säker på att få en blandning som är särskilt anpassad för den belastning den kommer att utsättas för.

  Skickligt renoverade uppfarter åt kunder i och runt Stockholm

  Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Storstockholm. Det betyder att vi jobbar åt kunder som finns i bland annat Haninge, Nynäshamn, Södertälje, Trångsund och Tumba. Vilka kunder jobbar vi för? Bland annat fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

  Hur mycket kostar det att renovera en uppfart?

  Det beror helt och hållet på hur mycket förarbete som krävs och så vidare. Om det råder några oklarheter kring förutsättningarna så kan du alltid kontakta oss och boka oss för att komma och ta en titt på uppfarten på plats. Detta kostar dig i sådana fall ingenting och du förbinder dig inte till något heller. Under besöket gör vi helt enkelt en bedömning och tar fram en gratis offert åt dig.

  Hör av dig till oss om du vill renovera uppfart i Stockholm

  Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor gällande vår verksamhet, våra tjänster eller mer specifikt om renoveringar av uppfarter. Vi besvarar alla dina frågor samt ger dig en offert som du får helt utan kostnad och utan att du förbinder dig till något.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här