Asfaltsläggare i Dalarna

Går du i tankarna att lägga ny asfalt? Vår kunniga asfaltsfirma tar oss an alla uppdrag inom asfaltering, stenläggning och beläggning, oavsett om det handlar om en garageuppfart, cykelväg eller en parkeringsplats.

Asfaltering Uppfart & P-plats

– Vill du anlägga en ny uppfart eller infart? Kontakta oss!

Markarbeten & Stenläggning

– Vi är experter på mark- och stenarbeten.

Riva & Fräsa Asfalt

– Anlita oss för noggrant markarbete & asfaltering av större ytor.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni en Asfaltsfirma i Dalarna? Hos oss får du en heltäckande lösning och ett kostnadsfritt prisförslag för alla våra anläggningstjänster. Välkommen!

  Kundanpassade lösningar för asfaltering

  När du anlitar vår mark- och anläggningsfirma börjar vi med att komma ut på ett kostnadsfritt platsbesök. Väl på plats kan vi tillsammans titta på ytan som ska asfalteras samt diskutera dina önskemål och behov. Därefter tar våra erfarna projektledare fram ett skräddarsytt lösningsförslag med lämpliga tekniska åtgärder. Självklart skickar vi alltid en kostnadsfri offert för arbetet. Välkommen!

  Totalentreprenad för säker & noggrann asfaltslägggning i Dalarna

  Vårt skickliga asfaltsföretag tummar aldrig på kvaliteten när vi lägger asfalt. Vi utför varje arbete med största precision. Vi finns tillgängliga för uppdrag runtom i Dalarna. Vi har genomfört många lyckade asfaltsläggningar i Borlänge, Mora, Falun, Avesta, Hedemora, Ludvika, Leksand, Rättvik, Säter och Sälen. Vid större asfaltsarbeten rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör. Då ombesörjer vi alla steg i byggprocessen, från planering och noggrant grundarbete till färdig asfaltering.

  Tjänster inom asfaltsläggning

  Vi är en markentreprenör som är expert på asfaltering. Vi har utfört många lyckade asfaltsarbeten åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsbolag, industrier och kommuner. Vi erbjuder följande tjänster:

  • Vägunderhåll, inklusive lagning av potthål & farthinder
  • Asfaltera väg
  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera garageuppfart & infart
  • Bygga murar & trappor
  • Bygga cykelväg & bollplan
  • Riva & fräsa bort gammal asfaltbeläggning
  • Renovera uppfart
  • Markarbeten
  • Stenläggning & stenarbeten
  • Sätta kantsten
  • Totalentreprenad

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här