Asfaltsläggare i Örebro

Har det blivit dags att laga sprickor i asfalten på uppfarten? Eller söker du en professionell asfaltsläggare som kan hjälpa dig med ett större beläggningsarbete i Örebro eller någon annan ort i Närke? Vi är en auktoriserad och erfaren byggfirma som lägger asfalt åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommuner och fastighetsägare.

Asfaltering Garageuppfart & Parkering

– Markarbete, asfaltering, stenläggning, rivning, fräsning etc.

Markarbeten & Vägunderhåll

– Asfaltering av alla sorters vägar, inklusive gång- och cykelvägar, samt vägarbete och reparationer.

Markberedande Arbeten

– Mätning av ytan, schaktning, avlägsning av naturmaterial & läggning materialavskiljande lager innan asfaltering.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni en Asfaltsfirma i Örebro? Vi hjälper dig att lägga jämn och hållbar asfalt och erbjuder alltid ett gratis kostnadsförslag!

  Trygg asfaltering med oss som totalentreprenör

  Vi tar alltid fram kundanpassade lösningar när vi lägger asfalt. Vi inspekterar ytans befintliga skick, tar bort gammal asfalt om det behövs och diskuterar kundens önskemål. Vårt erfarna och lösningsorienterade byggföretag har behörigheten, kompetensen och erfarenheten att genomföra både stora och små asfaltsläggningar. Vid komplexa beläggningsarbeten erbjuder vi totalentreprenad i egen regi där vi ombesörjer alla delar av byggprocessen. Du som kund kan känna dig trygg med att arbetet genomförs på ett säkert och noggrant sätt. Slutresultatet är jämnt, hållbart, funktionellt och snyggt.

  Våra tjänster inom asfaltering och vägarbeten

  Våra certifierade asfaltsläggare utför stora och små arbeten inom asfaltsentreprenad. Nedan finner du några exempel på tjänster vi utför:

  • Asfaltering av väg, cykelväg & gångväg
  • Asfaltering av parkeringsplats, innergårdar & bollplan
  • Asfaltering av infart, utfart & garageuppfart
  • Rivning & bortfräsning av gammal asfaltbeläggning
  • Markarbete & stenarbete
  • Montera och justera kantsten
  • Bygga trappor & murar
  • Lagning av potthål & farthinder
  • Linjemålning
  • Totalentreprenad

  Kundnära markentreprenör i Örebro & Närke

  Du är alltid välkommen att kontakta oss, oavsett om du behöver akut hjälp, vill boka ett platsbesök eller diskutera ditt nya asfaltsprojekt med våra hjälpsamma och trevliga projektledare. Vi jobbar nära våra kunder i Närke och har genom åren utfört många asfaltsarbeten i Örebro, Kumla, Ånsta, Almby, Ökna, Förlunda, Hovsta, Glanshammar, Mosås, Marieberg, Dala, Mellringe, Vintrosa, Garphyttan, Adolfsberg, Sörby, Brickebacken och Gryt. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här