Asfaltsläggare i Östergötland

Behöver du hjälp att lägga ny asfalt eller vill du fräsa bort gammal asfalt? Vi är en markentreprenör som utför asfaltsläggning runt om i Östergötland. Vi erbjuder smidiga lösningar för allt inom asfaltsentreprenad.

Asfaltera & Renovera Uppfart

– Vi skapar jämna, hållbara och snygga garageuppfarter och infarter.

Markarbeten & Stenläggning

– Vi utför även olika sorters markarbeten, stenläggning och murning.

Vägunderhåll

– Vi asfalterar vägar, cykel- och gångvägar, uppfarter samt lagar farthinder och potthål.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Lokalt Asfaltsföretag i Östergötland Berätta för oss vad du behöver hjälp med så återkommer vi snabbt med ett skräddarsytt åtgärdsförslag och en gratis offert!

  Välrenommerad asfaltsfirma med lång erfarenhet

  Vårt team består av ett gäng erfarna och certifierade asfaltsläggare med stor erfarenhet av olika sorters asfaltsarbeten. Vi har den behörighet och kunskap som krävs för att utföra även komplexa och omfattande asfaltsläggningar. När du anlitar oss börjar vi med att göra ett kostnadsfritt platsbesök där vi kontrollerar och mäter ytan som ska asfalteras. Vi diskuterar dina önskemål och behov och tar därefter fram ett skräddarsytt lösningsförslag. Under våra många år i branschen har vi anlagt asfalt i anslutning till många olika fastighetstyper, till exempel villor, radhus, bostadsrättsföreningar, flerfamiljshus, hyreshus, kommersiella fastigheter och kommunala byggnader. Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

  Våra tjänster inom asfaltering

  Vi är stolta över att titulera oss specialister på asfaltering, markarbeten, stensättning och anläggning. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att kunna tillgodose alla kunders behov:

  • Lägga ny asfalt
  • Bortfräsning av gammal asfalt
  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera garageuppfart
  • Asfaltera väg
  • Laga potthål & farthinder
  • Sten.- och markarbeten
  • Sätta & justera kantsten
  • Utläggning av plattor
  • Murning & bygga trappor
  • Vägarbeten
  • Totalentreprenad

  Alltid en gratis offert för asfalteringen i Östergötland

  Vi erbjuder skräddarsydda lösningar åt privatpersoner, fastighetsbolag, kommuner, BRF:er och fastighetsägare som vill lägga asfalt i Östergötland. Vi utför uppdrag många olika orter, till exempel i Norrköping, Finspång, Linköping, Valdemarsvik, Åtvidaberg, Ljungsbro, Motala, Vadstena, Mjölby, Ödeshög, Boxholm, Kisa och Tranås. Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag! 

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här