Asfaltsläggare i Roslagen

Söker du efter en skicklig markentreprenör i Roslagen som kan hjälpa dig med asfaltering? Vår lojala och erfarna asfaltsfirma erbjuder asfaltering, stenläggning och andra anläggningstjänster.

Asfaltering Garageuppfart & Parkering

– Noggranna förarbeten och asfaltsanläggning som ger högkvalitativa garageuppfarter och parkeringsplatser.

Mark- & Stenarbeten

– Markberedande arbeten samt stenläggning och stenarbeten.

Vägunderhåll

– Renovering av vägar, cykel- och gångvägar samt lagning av potthål och farthinder.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni en Asfaltsfirma i Roslagen? Vi genomför allt från mindre lagningar till omfattande beläggningsarbeten. Vi erbjuder alltid kundanpassade lösningar och ett kostnadsfritt offertförslag!

  Lokal totalentreprenör i Roslagen

  Vi har många års erfarenhet av totalentreprenad i Roslagen. Som totalentreprenör sköter vi alla steg i byggprocessen, från planering och bygglovsansökan till slutförande. Vi har ett brett kontaktnät med Roslagens bästa hantverkare och underleverantörer. Tillsammans ser vi till att du blir nöjd med din nya asfaltering. Vårt verksamhetsområde inkluderar Norrtälje, Hallstavik, Öregrund, Grisslehamn, Östhammar, Knutby, Edsbro, Bergshamra, Väddö, Vätö, Yxlan, Rådmansö, Gräddö, Blidö, Rimbo och Skebobruk. Välkommen!

  Brett tjänsteutbud inom asfaltering

  Vårt certifierade och rutinerade byggföretag utför totalentreprenader inom mark, asfalt och stenläggning. Våra tjänster inkluderar:

  • Asfaltsläggning
  • Vägunderhåll
  • Asfaltera väg
  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera garageuppfart / uppfart / infart
  • Bygga cykelväg, gångväg & bollplan
  • Riva gammal asfaltbeläggning
  • Markarbeten
  • Stenläggning
  • Lagning av potthål & farthinder
  • Bygga murar & trappor

  Heltäckande lösningar för ditt asfaltsarbete

  Vi har genomfört många lyckade asfaltsläggningar åt privatpersoner, fastighetsägare, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig! Vi är ett gäng flexibla och lösningsorienterade asfaltsläggare och hantverkare med gedigen erfarenhet inom asfaltsbranschen. Vi är lyhörda och lyssnar på kundens önskemål innan vi tar fram ett skräddarsytt lösningsförslag. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan inspektera den yta som ska asfalteras. Det gör att vi kan ge dig en bättre uppfattning om vad som krävs för att uppfylla dina visioner samt hur mycket det kommer att kosta.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här