Asfaltsläggare i Småland

Välkommen till vår auktoriserade och uppskattade asfaltsfirma! Vi ser fram emot att vara ditt förstahandsval när du behöver lägga högkvalitativ asfalt i Småland. Våra anställda har den erfarenhet, utbildning och kunskap som behövs för att genomföra olika sorters asfaltsläggningar och anläggningstjänster.

Asfaltering Garageuppfart & Parkering

– Asfaltering av stora och små vägar, garageuppfarter, infarter, parkeringsplatser etc.

Markarbeten & Stenläggning

– Mätning, schaktning, stensättning & andra sorters sten- och markarbeten.

Borttagning & Fräsa Asfalt

– Rivning & fräsning av gammal asfaltsbeläggning.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni en Asfaltsfirma i Småland? Boka gärna ett platsbesök där vi kan inspektera ytan, ge råd och kostnadsförslag på plats.

  Tjänster – allt som har med asfalt att göra

  Hos oss kan du få hjälp med allt som har med asfalt att göra, även markberedande tjänster innan asfalteringen och linjemålning och stensättning efter asfalteringen. Vi erbjuder ett stort antal tjänster:

  • Asfaltera stora & små vägar
  • Asfaltera parkeringsplats & linjemålning
  • Asfaltera garageuppfart, infart & uppfart
  • Anlägga bollplan, cykelväg & gångväg
  • Bortfräsning av asfaltbeläggning
  • Vägarbete, inkl. lagning av potthål & farthinder
  • Markarbeten, ink. schaktning
  • Stenläggning, inkl. sättning av kantsten
  • Murning
  • Totalentreprenad

  Säker asfaltentreprenad med vår certifierade byggfirma

  Säkerhet är A och O för vårt asfaltsföretag och vi prioriterar alltid noggrannhet, punktlighet och kvalitet. Vi lägger stor vikt vid utbildning och ser till så att alla våra anställda har den behörighet och kunskap som krävs för att utföra asfaltsläggning med precision åt privatpersoner, industrier, företag, BRF:er och kommuner. Vi är en fullt auktoriserad asfaltfirma med fulla ansvarsförsäkringar, F-skattsedel och certifierad personal. Hos oss kan du räkna med ett gott bemötande och utmärkt service för alla typer av frågor och uppdrag. Vid större arbeten rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör.

  Hållbar asfaltering i Småland

  En välgjord asfaltsbeläggning håller i många år. Vi ser till att du får ett jämnt och hållbart resultat med ytor som är enkla att hålla rena. Vi är verksamma runt om i Småland, bland annat i Jönköping, Växjö, Kalmar, Västervik, Värnamo, Oskarshamn, Nässjö, Ljungby, Tranås, Vetlanda, Nybro, Älmhult, Eksjö, Gislaved, Alvesta, Bankeryd, Vimmerby, Lindsdal, Hultsfred och Sävsjö. Välkommen!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här