Asfaltsläggare i Södermanland

Planerar du att anlägga asfalt på garageuppfarten eller vill du asfaltera en parkeringsplats? Vi utför alla typer av asfaltsentreprenader för exempelvis företag, privatpersoner, industrier, kommuner och BRF:er. Hör av dig till vår rutinerade asfaltsfirma för en heltäckande lösning och en gratis offert.

Asfaltering Garageuppfart

– En asfalterad uppfart har många fördelar i jämförelse med en uppfart belagd med grus eller betong.

Markarbeten & Vägunderhåll

– Asfaltering & reparationer av vägar, farthinder och potthål.

Riva & Fräsa Asfalt

– Noggrant grundarbete, inklusive nödvändiga schaktarbeten och justeringar.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Behov av en Asfaltsfirma i Sörmland? Vi åtar oss alla typer av projekt – små som stora – med samma engagemang. Välkommen!

  Brett utbud av asfaltstjänster

  Vi lägger asfalt i anslutning till bostadsrättsföreningar, hyreshus, flerfamiljshus, villor, radhus, fritidshus, industrilokaler, kontorsbyggnader och kommersiella fastigheter. Hos oss kan du få hjälp med:

  • Asfaltering parkeringsplats
  • Asfaltering garageuppfart, infart & uppfart
  • Asfaltering väg, cykelväg & gångväg
  • Asfaltering bollplan
  • Bygga murar & trappor
  • Bortfräsning av gammal asfaltbeläggning
  • Vägunderhåll, inklusive lagning av potthål och farthinder
  • Markarbeten
  • Stenläggning & sätta kantsten
  • Totalentreprenad

  Asfaltering på totalentreprenad

  Vi tar oss an både stora och små projekt. Vid större asfaltsläggningar och renoveringsarbeten erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Med gedigen kompetens och lång erfarenhet är vi delaktiga ända från planeringsstadiet till färdigt slutresultat. Vi tar alltid fram den bästa lösningen och vi tar hänsyn till miljö, budget, säkerhet och kundens önskemål. Vi skapar hållbara konstruktioner med hjälp av bra material och moderna tekniker. Vi har ett brett kontaktnät med skickliga hantverkare. Tillsammans ser vi till att du får den asfaltsentreprenad du önskar!

  Kunden är alltid i fokus när vi lägger asfalt i Sörmland

  När du anlitar oss kan du räkna med gott bemötande och utmärkt service från början till slut. Du som kund kommer alltid i första rummet. Vi jobbar nära våra kunder i Södermanland för att kunna erbjuda den bästa servicen. Vårt verksamhetsområde omfattar Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk, Eskilstuna, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Vagnhärad, Trosa, Flen, Malmköping och Katrineholm. Kontakta oss för kostnadsfri expertrådgivning!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här