Asfaltsläggare i Uppland

Behöver du professionell hjälp att lägga asfalt i Uppland? Välkommen till oss! Vi är en skicklig och välrenommerad asfaltsläggare som anlitas flitigt av företag, kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i vårt närområde.

Asfaltera Garageuppfart & Infart

– Vi lägger högkvalitativ asfalt för funktionella och vackra uppfarter.

Markberedande Arbeten

– Grundläggande markanläggning & stensättning.

Rivning & Fräsning av Asfalt

– Skräddarsydda lösningar utifrån kundens önskemål. Anlägga parkering, cykelväg m.fl.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Söker ni en Asfaltsfirma i Uppland? Hos oss kan du räkna med gott bemötande, noggrannhet, punktlighet och högt säkerhetstänk från början till slut. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag för just ditt asfaltsarbete!

  Säker asfaltering i Uppland

  Säkerhet är A och O för vårt asfaltsföretag. Vi tummar aldrig på säkerheten eller kvaliteten vilket bidragit till att vi har ett mycket gott rykte bland våra kunder. Vi finns tillgängliga för uppdrag i flera orter i Uppland, till exempel Uppsala, Österbybruk, Gimo, Knutby, Storvreta, Björklinge, Morgongåva, Heby, Fjärdhundra, Enköping, Bålsta, Bro, Sigtuna, Märsta, Knivsta, Rimbo, Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn, Östhammar, Öregrund, Tierp, Lövstabruk, Skärplinge, Älvkarleby och Skutskär.

  Ta del av ditt skräddarsydda lösningsförslag & gratis offert!

  Vill du veta vad det kostar att anlita Upplands bästa asfaltsföretag? Kontakta oss för ett unikt lösningsförslag och ett kostnadsfritt prisförslag!

  Våra tjänster inom asfaltering & anläggning

  Vi utför en rad olika asfalt- och anläggningstjänster, till exempel:

  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera garageuppfart & infart
  • Asfaltera väg & vägunderhåll
  • Bygga murar & trappor
  • Bygga cykelväg & bollplan
  • Asfaltsläggning
  • Fräsa bort gammal asfaltbeläggning
  • Lagning av potthål och farthinder
  • Markarbeten
  • Stenläggning & sätta kantsten
  • Totalentreprenad

  Smidig byggprocess med oss som totalentreprenör

  Anlita alltid en erfaren asfaltsentreprenör när du vill lägga ny asfalt. Vi är en fullt auktoriserad asfaltsfirma med fulla ansvarsförsäkringar, F-skattsedel och certifierad personal. Vid större projekt rekommenderar vi att du anlitar oss på totalentreprenad. Med effektiv projektledning samordnar vi alla inblandade aktörer och ser till att arbetet genomförs enligt avtalad budget och tidsplan. Med oss som totalentreprenör kan du som kund känna dig trygg. Noggrannhet, punktlighet och högkvalitativa resultat är våra ledord.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här