Asfaltsläggare i Västmanland

Är det dags att anlägga en garageuppfart, reparera en cykelväg eller bygga en mur? Då har du kommit rätt. Vårt team består av utbildade och certifierade asfaltsläggare och hantverkare med mångårig erfarenhet av asfaltering i Västmanland.

Asfaltering Garageuppfart & Parkering

Asfaltering av garageuppfarter, infarter & uppfarter. Hos oss får du alltid ett gratis kostnadsförslag!

Markberedande & Stenläggning

– Markberedande tjänster, asfaltering & målning av parkeringsytor.

Asfaltera Väg & Vägunderhåll

– Asfaltering av vägar, cykel- och gångvägar samt lagning av potthål & farthinder.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Lokal Asfaltsfirma i Västmanland Boka gärna ett kostnadsfritt platsbesök så kommer vi ut och inspekterar ytan som du vill att vi ska asfaltera eller reparera.

  Anlita oss för asfaltering i Västmanland

  Under våra många år i asfaltsbranschen har vi genomfört uppdrag åt fastighetsägare, kommuner, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi finns tillgängliga för arbeten runt om i Västmanland, exempelvis i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Ramnäs, Virsbo, Salbohed, Sala, Västerfärnebo, Norberg, Kärrgruvan, Fagersta, Skinnskatteberg, Sylta, Köping, Arboga och Kungsör. Välkommen!

  Allt inom asfaltsanläggning

  Vårt serviceorienterade asfaltsföretag gör allt för att uppfylla alla kunders önskemål och behov. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom asfaltering, mark och anläggning. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Bygga murar & trappor
  • Bygga cykelväg & gångväg
  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera garageuppfart & infart
  • Underhålla & asfaltera väg
  • Riva & fräsa bort gammal asfaltbeläggning
  • Lagning av potthål och farthinder
  • Sätta kantsten
  • Markarbeten
  • Stenläggning
  • Totalentreprenad

  En trygg investering i er utemiljö

  När du anlitar oss för asfaltering behöver du aldrig tvivla på kvalitet, säkerhet, miljö och ekonomi. Våra skickliga asfaltsläggare har ett högt kvalitetstänk och genomför alla arbeten med största noggrannhet. Säkerhet är A och O för vår asfaltsfirma och du som kund kan känna dig trygg med att vi har full ansvarsförsäkring. Vi använder oss av miljövänliga metoder och material som ger hållbara resultat med beläggning som fungerar i flera år framöver. Dessutom håller vi oss till avtalad tidsplan och budget. Det är med andra ord en trygg investering för dig som kund!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här