Asfaltsläggare i Västra Götaland

Letar du efter en professionell och noggrann asfaltsläggare i Västra Götaland? Då har du kommit rätt. Vår pålitliga asfaltsfirma hjälper dig att asfaltera parkeringsplatser, garageuppfarter, cykelbanor och liknande.

Asfaltera Parkeringsplats & Garageuppfart

– Vi skapar jämna och snygga uppfarter och ytor för att parkera bilen.

Markarbeten & Vägunderhåll

– Vi lägger ny asfalt på vägar, gångvägar, uppfarter samt lagar farthinder och potthål.

Stenläggning & Murning

– Vi utför även olika sorters markarbeten, stenläggning och bygger murar.

Dags att Asfaltera?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Asfaltsföretag i Västra Götaland Vid större projekt erbjuder vi totalentreprenad. Kontakta oss så sätter vi igång med ditt asfaltsarbete!

  Säkra asfaltsarbeten i Västra Götaland

  Säkerhet är A och O för vår markfirma. Vi har full ansvarsförsäkring och följer alltid rådande säkerhetsföreskrifter när vi lägger asfalt. Vårt verksamhetsområde inkluderar många orter i Västra Götaland, till exempel i Göteborg, Herrljunga, Svenljunga & Sexdrega, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Kinna, Borås, Mölndal Kungsbacka, Partille, Landvetter, Kungälv, Jörlanda, Torslanda, Västra Frölunda, Grimmered, Hovås, Askim, Mölnlycke, Pixbo, Lerum, Floda, Stenungsund, Bohuslän, Orust, Tjörn, Hisingen, Angered, Gunnilse, Björsared och Lärjedalen. Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

  Tjänster inom asfaltering

  Vi lägger asfalt åt privatpersoner som vill ha en snygg garageuppfart såväl som fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och kommuner som behöver anlägga parkeringsplatser, bollplan, vägar eller liknande. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Vägunderhåll & asfaltera väg
  • Markarbeten & schaktning
  • Asfaltera parkeringsplats
  • Asfaltera & renovera garageuppfart / infart / uppfart
  • Fräsa bort gammal asfaltsbeläggning
  • Laga potthål och farthinder
  • Stenläggning & sätta kantsten
  • Murning
  • Totalentreprenad

  Jämn asfaltering med lång hållbarhet

  Vi är ett skickligt asfaltsföretag med många års erfarenhet av att lägga asfalt. Vi vet hur viktigt det är att de olika momenten klaffar perfekt för att uppnå en yta med ett jämnt och tåligt resultat. Vår asfaltsfirma har alla verktyg, materialkunskaper och kompetensen som behövs för att genomföra en asfaltering på bästa sätt. Vid större arbeten rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör där vi sköter alla moment i asfalteringsprocessen, från mätning av området och schaktning till asfaltering och slutförande. Våra kunniga asfaltsläggare är mycket noggranna och ser till att slutresultatet är både jämnt och håller länge.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här