Riva Asfaltbeläggning i Stockholm

Vill du bli av med en asfalterad yta? Vi kan hjälpa dig att fräsa bort gammal asfalt och omvandla ytan till en gräsmatta, grusplan, en stenbelagd yta eller vad du önskar. Vi utför även lagningar och förbättringar av befintlig asfalt. Se nedan för en komplett genomgång av tjänster vi utför inom denna kategori. Vi ger bra priser och högsta kvalitet i utförandet vare sig det rör sig om ett stort eller litet arbete.

Rivning av Asfalt

Vi fräser bort, reparerar och förbättrar asfalt åt kunder i hela Stor-Stockholm.

Fräsa Asfalt

Fräsning av asfaltering av cykelvägar, gångstigar, uppfarter, infarter m.m.

Laga Asfalt

Kvalitativa lösningar för förbättringar av slitna vägbanor, lagning av potthål m.m.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Dags att Fräsa eller Riva Asfalt i Stockholm? Din asfaltentreprenör i Stockholmsområdet

  Din markentreprenör från start till mål

  Oavsett om det handlar om ett stort eller litet arbete kan du räkna med att vi tar hand om projektet från start till mål. Det betyder att vi fräser bort eller förbättrar asfalten såväl som tar hand om alla restprodukter. Alla arbetsmoment utförs av anläggningspersonal med utbildning och certifiering.

  Asfaltentreprenad med finess i Stockholm med närområde

  Vi fräser bort, reparerar och förbättrar asfalt åt kunder i hela Stor-Stockholm. Det betyder att du kan kontakta oss om du finns i till exempel Tyresö, Enskede, Hägersten, Huddinge och Mälarhöjden. För att ge en uppfattning om storleken på de olika projekt vi tar oss an

  kan vi nämna att vi jobbar åt privatkunder, företagskunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

  Skräddarsydda lösningar

  Som nämndes i inledningen kan fräsning av asfalt utföras i många olika syften, inte bara för avlägsna asfalt. Vi kan ta fram kvalitativa lösningar för förbättringar av slitna vägbanor, lagning av potthål, förbättring av vattenavrinning och mycket annat. Dessutom kan 100% av den asfaltsmassa som slipas bort återanvändas.

  Några av våra tjänster inom fräsning av asfalt

  • Fräsa bort vägbeläggningar & förstärka vägbeläggningar
  • Utjämning av vägbeläggningar & förbättring av vattenavrinning
  • Minskad vikt av asfalt på broar
  • Lagning av potthål
  • Avlägsning & bortfräsning av asfalt
  • Skarv-, kant- och planfräsning
  • Profilförbättring & justering av kantstenar

  Vad kostar det att fräsa bort asfalt?

  Det beror helt och hållet på hur omfattande jobbet är, vilka maskiner vi måste använda och hur stora massor som ska forslas bort. Du har alltid möjligheten att kontakta oss för att boka oss för en undersökning på plats. Vi kan efteråt ge dig exakta prisuppgifter i ett gratis kostnadsförslag.

  Ta kontakt med dina frågor om bortfräsning av asfalt

  Undrar du någonting om bortfräsning av asfalt? Har du en asfalterad yta som du vill fräsa bort eller förbättra? Hör av dig till oss så diskuterar vi det och tar fram en kostnadsfri offert åt dig. Offerten får du såklart utan att du förbinder dig till någonting. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här