Asfaltering av Vägar i Stockholm

Har du planer på att asfaltera en väg någonstans i Stockholmstrakten? I sådana fall är vi asfaltentreprenören som kan hjälpa dig med projektet. Vi genomför både stora och små projekt inom asfaltentreprenad och ger dig bra pris såväl som hög kvalitet. Vi ger dig en offert helt utan kostnad.

Asfaltera Väg

Vi ger bra priser och högsta kvalitet i utförandet vare sig det rör sig om ett stort eller litet arbete.

Asfaltera Cykelväg

Asfaltering av cykelvägar, gångstigar, uppfarter, infarter m.m.

Underhåll av Väg

Reparationer av farthinder och potthål samt rivning. Kontakta oss idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Auktoriserade

  Duktiga & utbildade asfaltsläggare

  Hög service

  Vi hjälper er så fort vi kan

  Asfaltentreprenad

  Erbjuder helhetslösningar

  Dags att Asfaltera en Väg i Stockholm? Anläggning & vägarbeten i och runt Stockholm

  Vi anpassar asfalteringen till belastningen

  Visste du att det finns olika hårda asfaltsblandningar? Ju hårdare asfalt desto mer kostsam är den. Vår utgångspunkt är att alltid göra en analys av vilken belastning den asfalterade ytan kommer att utsättas för och välja blandning utifrån detta. På så vis betalar du aldrig mer än vad du behöver. Sen kan du naturligtvis ändå välja om du av någon anledning skulle vilja ha en hårdare blandning.

  Fler tjänster inom asfaltering

  Vi är en komplett asfaltentreprenör. Det betyder att vi inte bara asfalterar utan genomför också olika typer av underhåll av asfalterade ytor.

  Förberedande underarbeten gör hela skillnaden

  Inför alla asfalteringar utför vi en hel serie förberedelser för att göra den färdigställda ytan så stabil som möjligt. Förarbeten inkluderar till exempel schaktning och utläggning av stabiliserande lager, vanligtvis grus. Självklart får du full garanti på alla asfalteringar vi utför.

  Din asfaltentreprenör i Stockholmsområdet

  Vi hjälper dig att asfaltera väg över hela Stockholmstrakten. Vi kan till exempel ta oss till kunder som finns i Nacka, Saltsjö-Boo, Älvsjö, Älta eller på Värmdö. Vi har asfalterat åt företags- och privatkunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

  ROT-avdrag för asfaltering?

  För de flesta typer av tjänster inom asfaltering går det tyvärr inte att få ROT-avdrag, men det finns undantag. Du kan till exempel få ROT-avdrag om det är så att du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Om du undrar om du kan få ROT för det du vill ha hjälp med inom asfaltering kan du kontakta oss. ROT-avdraget gör det möjligt att sänka din totala kostnad med upp till 30 procent.

  Kontakta oss om du vill ha ett gratis kostnadsförslag

  Har du frågor om asfaltering? Vill du ha hjälp att asfaltera en väg, en uppfart eller dylikt? Vill du veta vad asfalteringen skulle kosta? Kontakta oss så besvarar vi alla dina frågor om asfaltering. Av oss får du inom kort en offert, helt utan kostnad och du förbinder dig såklart inte till någonting. Väl mött!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   Reception

   Nummer: 08-502 48 634
   Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

   Frågor & Svar Här får du svar på några av de vanligaste frågorna kring asfaltentreprenad och andra grävtjänster.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad

   Totalentreprenad syftar på att vi som markentreprenör kan ta ett helhetsansvar över ditt projekt. Om du till exempel vill anlägga en parkeringsplats med kantsten och ett omgivande trästaket då behöver du inte anlita separata entreprenörer för varje arbetsmoment utan vi tar hand om projektet från start till mål.

   Behöver asfalt underhåll?

   Asfalt behöver i vanliga fall inget underhåll under de första åren sedan den lagts. Den påverkas dock av vilka påfrestningar den utsätts för. Med tiden kan potthål och andra skador uppstå som behöver lagas.

   Vad är kostnaden för att lägga asfalt?

   Det beror på bland annat hur stor yta som ska asfalteras och vilken personal eller maskiner som krävs. Generellt gäller att ju hårdare asfaltsblandning man använder sig av, desto dyrare blir asfalteringen. Vi tar alltid fram blandningar som har precis den hårdhet som krävs för din uppfart.

   Är det möjligt att använda ROT-avdrag när jag anlitar er?

   Det beror på vilken typ av tjänst du vill ha hjälp med. Asfaltering, stenläggning och våra andra tjänster är generellt sett inte den typ av jobb som ger rätt till ROT-avdrag. Med det sagt finns det undantag, till exempel om du vill lägga sten på en dränering runt ditt hus eller om du vill att vi ska asfaltera din garageuppfart. Du kan kontakta oss så reder vi ut om du kan använda ROT för det du vill ha hjälp med.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    Reception

    Nummer: 08-502 48 634
    Mail: asfalt@asfaltsfirma.se

    Offert? Klicka här